ran7.jpg

декември 2017

Комплекс „Сан Стефано Плаза“ получи сертификати по BREEAM 2013 (световен стандарт за устойчиво строителство) на специална церемония в София. Британската сертифицираща организация е дала оценка Excellent (Отличен) за трите части на комплекса – жилищна, търговска и офис. Жилищната част на „Сан Стефано Плаза“ е първата в България, която получава такива сертификати.

декември 2017

Изискан коктейл отбеляза откриването на Cohiba Atmosphere Sofia в сърцето на столицата. Сред гостите на събитието бяха посланикът на Куба в България, посланикът на Армения и Хосе Мария Лопез, Вицепрезидент Бизнес развитие от Habanos.

декември 2017

V GYM Fitness & SPA организира Коледен турнир по плуване за деца от 4 до 12 години, който се проведе на 17 декември. Малчуганите участваха в три възрастови категории „Златна рибка“ (4 – 6 г.), „Весел делфин“ (7-10 г.) и „Акули“ (11-12 г.).

Скулптура и паметна плоча на братя Прошек бяха открити на 14 ноември 2017 г. на мястото, където преди 133 години е била построена „Пивоварница. Братя Прошекови“. Скулптурата е създадена по повод 170 години от рождението на големия брат Георги Прошек с дарение на Сан Стефано Пропърти Дивелопмент и по идея на Инициативния граждански комитет за поставяне на паметник на братя Прошек.

115
ЖИЛИЩА
40
ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА
8
ОФИСА КЛАС А
488
ПАРКОМЕСТА

Сан Стефано Плаза - местоположение

Bottom Menu